ĐỀ THI MÔN TIẾNG ANH LỚP 3

1. A. MaiB. NgaC. HiD. Hoa
2. A. HowB. WhatC. PeterD. Who
3. A. MyB. NameC. YourD. His
4. A. LindaB. MeetC. TonyD. Peter
5. A. AmB. IsC. SpellD. Are

II. Chọn lời giải đúng.

Bạn đang xem: Đề thi môn tiếng anh lớp 3

1. How _________ you?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

2. Good bye. ______ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

4. Good bye. See you __________.

A. Later

B. Late

C. How

D. Are

5. ___________ your name?

A. Hello

B. Good-bye

C. What

D. What’s

6. What’s _____? It’s a notebook.

A. He

B. She

C. That

D. Dog

7. How are you?

A. I’m fine, thanks

B. Yes, please

C. I’m nine years old

8. How …………are you?

A. Year

B. Old

C. Do

D. Name

9. Hi. My name ……Nam.

A. Is

B. Are

C. Am

D. And

10.How are….?

A. Your

B. You

C. She

D. He

III. Read và match.

1. HelloA. Are you?
2. Hi,B. Thanks.
3. HowC. I’m Nam
4. I’m fine,D. Lớn meet you.
5. NiceE. Mai. I’m Quan.

IV. Reorder the word khổng lồ make complete sentences.

1. Am/hello/Trang/I

…………………………………………………………………………………

2. You/ meet/ nice/ to

…………………………………………………………………………………

3. Thanks/ fine/ I’m

…………………………………………………………………………………

4. You/ how/ are/ ?/

……………………………………………………………………………………

5. Name/ my/ Phong/ is

……………………………………………………………………………..

V. Read and tick True or False.

Hello. My name is Nam. I’m eight years old. I’m in class 3A. I am a pupil at Nguyen Trai primaryschool. This is my best friend Mai. She is eight years old too. They are Peter và Linda. Peter isseven và Linda is nine. They’re my friend too.

1. Phái nam is eight years old.

2. His best friend is Linda.

3. Linda is ten years old.

4. Peter is nine years old

5. Peter và Linda are Nam’s friend

Đáp ánđề thi học kì 1 giờ Anh lớp 3

I. Search từ khác loại

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – C

II. Chọn đáp án đúng.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – D; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – A; 10 – B

III. Read and match.

1 – E; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – D

IV. Reorder the word to make complete sentences.

1 – Hello, I am Trang.

2 – Nice to lớn meet you.

3 – I’m fine, thanks.

4 – How are you?

5 – My name is Phong.

V. Read & tick True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

Đề thi cuối kì 1 lớp 3 môn tiếng Anh

I.Chọn từ không giống loại

1.nameshehethey
2.classroomlibraryitbook
3.smallIt’sbignew
4.bookthatpenpencil
5.myyourbrotherhis

II. Chọn giải đáp đúng

1. How _________ you?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

2. Good bye. _________ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3……….. It a pen?

A. Is

B. See

C. Am

D. Bye

4. It is ___________ table.

A. Is

B. A

C. An

D. You

5. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

6. How _________ she?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

7. Hello. Nice to lớn ______ you.

A. What

B. See

C. How

D. Are

8. It ________ a dog.

A. Is

B. See

C. Am

D. Bye

9. It is ___________ apple.

A. Is

B. A

C. An

D. You

10. __________. I am Linda.

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

III. Sắp xếp những từ tiếp sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1. Name’s / Li Li/ my.

…………………………………

2. I’m/ thank/ you/ fine.

…………………., ……………

3. Your/ please/ book/ open.

…………………………………

4. In/ may/ out/ I/ ?

…………………………………

5. This/ school/ my/ is.

…………………………………

Đáp ánĐề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ Anh

I.Chọn từ không giống loại

1. Name 2. It 3. It’s 4. That 5. Brother

II. Chọn lời giải đúng

1. C 2. B 3. A 4. B 5. A 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A

III. Sắp xếp những từ dưới đây thành câu hoàn chỉnh.

1. My name is Li Li.

2. I’m fine, thank you.

3. Mở cửa your book, please.

4. May I go out?

5. This is my school?

Đề thi môn giờ Anh 3 học tập kì 1năm học 2014 – 2015

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. Is Linda.

a. Name b. Is c. I am

2. What is ………name?

a. Name b. My c. Your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. B. It’s a pencil. C. It’s a rubber.

4. How vì you ……. Your name?

a. What b. Is c. Spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. Who c. What

6. What is this?

a. It’s a book. B. It’s a computer. C. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. B. Yes, it is. C. It is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. School Queen

II. Thêm vào một trong những chữ loại để chế tạo ra thành một từ hoàn chỉnh: (1 điểm)

a. Comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. Fr_end

III. Nối hầu như từ giờ Việt sinh sống cột A phù hợp với đa số từ giờ đồng hồ anh sinh hoạt cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) quả táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) trang bị chuốt viết chìd/ School bag
5) dòng cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) cục tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Chuẩn bị xếp các từ thành câu trả chỉnh. (2 điểm)

1. Fine./ Thank/ I/ you/ am.

=> …………………………………..

2. Do/ spell/ name/ how/ your/ you?

=> …………………………………….

3. Mai/ am/ I/ .

=> …………………………………….

4. Are/ How/ you /?

=> …………………………………….

V. Vấn đáp câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án Đề thi học tập kì 1 môn tiếng Anh 3năm năm trước – 2015

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm) mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một chữ cái để tạo thành một từ trả chỉnh: (1điểm) mỗi câu đúng 0,25đ.

a. Computer b. Library

c. Pencil d. Friend

III. Nối mọi từ tiếng việt làm việc cột A phù hợp với số đông từ giờ anh ngơi nghỉ cột B (2 điểm) từng câu đúng 0,25đ.

1- c 2- a 3- b 4- g 5- d 6-h 7- e 8- f

IV. Sắp xếp thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm) mỗi câu đúng 0,5đ.

1. I am fine. Thank you.

2. How vị you spell your name?

3. I am Mai.

4. How are you?

V. Vấn đáp câu hỏi: (1điểm) từng câu đúng 0,5đ.

1. My name is + name.

2. I am fine.

Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anhsố 1

I. Lựa chọn từ không giống loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Lựa chọn câu trả lời đúng trong ngoặc, tiếp nối viết vào nơi trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hand down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Bố trí những từ tiếp sau đây thành câu trả chỉnh

1. Is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. Cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. A/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. Name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. Is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. Book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. Is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

Đáp ánĐề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anhsố 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cat.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi tiếng Anh lớp 3 học kì 1số 2

I. Find the odd one out.

1. A. HowB. WhatC. Peter
2. A. MyB. NameC. Your
3. A. LindaB. MeetC. Tony
4. A. AmB. IsC. Spell
5. A. HowB. HelloC. Hi

II. Reorder the words to make correct sentences.

1. My/ is/ name/ Nam./

2. Your/ what/ name/ is/ ?/

3. Later/ you/ Bye./ see/.

4. You/ are/ how/ ?/

5. Am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. Do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. Am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice to meet you, too.
5. Nice lớn meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How bởi vì you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________

Đáp ánĐề thi giờ đồng hồ Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. 1. Peter; 2. Name; 3. Meet; 4. Spell; 5. How

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

Xem thêm: Check Gái Gọi Quảng Ninh Sinh Viên, Pg Cao Cấp, Gái Gọi Quảng Ninh Sinh Viên, Pg Cao Cấp

6. How vì you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi tiếng Anh học tập kì 1 lớp 3số 3

I. Reorder the letters to lớn have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order khổng lồ make correct sentence.

1. Is/ my/ This/ friend./ new/

2. Are/ How/ Linda?/ you,/

3. Is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. Spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The thể hình _________ old.

Đáp ánĐề thi giờ đồng hồ Anh học tập kì 1 lớp 3số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. Name; 4. Spell; 5. What; 6. Class; 7. Take; 8. Dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How do you spell your name?

III. 1. Yes; 2. It isn’t/ it is not.; 3. Is ;4. Is

Bộ đề thi học tập kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 3 chương trình mới

Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh số 1

I. Lựa chọn từ không giống loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Chọn câu trả lời đúng trong ngoặc, kế tiếp viết vào nơi trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hand down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Thu xếp những từ tiếp sau đây thành câu trả chỉnh

1. Is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. Cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. A/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. Name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. Is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. Book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. Is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

…………………………………………

Đáp án Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ Anh số 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cat.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ Anh lớp 3 học tập kì 1 số 2

I. Find the odd one out.

1. A. HowB. WhatC. Peter
2. A. MyB. NameC. Your
3. A. LindaB. MeetC. Tony
4. A. AmB. IsC. Spell
5. A. HowB. HelloC. Hi

II. Reorder the words khổng lồ make correct sentences.

1. My/ is/ name/ Nam./

2. Your/ what/ name/ is/ ?/

3. Later/ you/ Bye./ see/.

4. You/ are/ how/ ?/

5. Am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. Do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. Am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice to lớn meet you, too.
5. Nice khổng lồ meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How bởi you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________
Đáp án Đề thi tiếng Anh lớp 3 học kì 1 số 2

I. 1. Peter; 2. Name; 3. Meet; 4. Spell; 5. How

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How vì you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. Reorder the letters to lớn have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order to lớn make correct sentence.

1. Is/ my/ This/ friend./ new/

2. Are/ How/ Linda?/ you,/

3. Is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. Spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The thể hình _________ old.

Đáp án Đề thi tiếng Anh học tập kì 1 lớp 3 số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. Name; 4. Spell; 5. What; 6. Class; 7. Take; 8. Dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How vì chưng you spell your name?

III. 1. Yes; 2. It isn’t/ it is not.; 3. Is ;4. Is

Đề khám nghiệm học kì 1 lớp 3 môn giờ Anh

A. LISTENING.

Part 1: Listen & match.

Ví dụ: 0 → B

*

Part 2: Listen & number.

*
*

B. READING and WRITING

Part 1: Look & circle the best answer.

*

Part 2: Look & fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

*

Part 3: Re-order the words to lớn make the sentences.

1. Your / Close / , please. / book

→…………………………………………………….

2. Her / What / name ? / is

→…………………………………………………….

3. You / much. / Thank / very

→…………………………………………………….

4. Vì chưng / How / spell / you/ name? / your

→…………………………………………………….

Part 4: Look and choose the best answer.

Ví dụ: .

*

0. I play_________

A. Basketball

B. Badminton

C. Chess

1. These are my_________________

*

A. Notebooks

B. Pencil cases

C. Rulers

2. I play ____________________

*

A. Table tennis

B. Football

C. Chess

3. Bởi vì you like____________?

*

A. Hide-and-seek

B. Skating

C. Skipping

4. I’m_________________ years old.

*

A. Ten

B. Eight

C. Six

Part 5: Match each question with a suitable answer.

AKết quảB
1. How are you?a. My name is Peter
2. What’s your name?b. I’m eight years old.
3. How old are you?c. I play chess
4. What vị you vày at break time?d. I’m fine. Thank you.

Part 6: Read and complete the paragraph with the suitable word.

nine – name – school – is

Hello. My (1)_____________ is Nga. I’m (2)______________years old. I’m in class 3A. This is my (3)_____________. It’s big. It has ten classrooms, a gym, a library & a computer room. It (4) _____________ very beautiful.

Đáp án đề thi

A. Listening

Part 1: Listen và draw the lines.

Key:

1. A

2. D

3. E

4. C

Part 2: Listen và number.

1. B

2. A

3. D

4. C

B. Reading & writing

Part 1: Look & circle the best answer.

1. Pen

2. Library

3. Football

4. Nine

Part 2 : Look and fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

1. Close your book, please.

2. What is her name?.

3. Thank you very much.

4. How vì chưng you spell your name?

Part 3: Re-order the words khổng lồ make the sentences.

1. Openyour book, please!

2. These are my pencils.

3. My school is big.

4. I like badminton.

Part 4: Look và choose the best answer.

1. B

2. A

3. C

4. B

Part 5: Match each question with a suitable answer.

1. E

2. A

3. B

4. D

Part 6: Read and complete the paragraph with the suitable word.

1. Name

2. Nine

3. School

4. Is

Đề đánh giá học kì 1 môn giờ Anh lớp 3

ĐỀ SỐ 1

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. Is Linda.

a. Name b. Is c. I am

2. What is ………name?

a. Name b. My c. Your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. B. It’s a pencil. C. It’s a rubber.

4. How do you ……. Your name?

a. What b. Is c. Spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. Who c. What

6.What is this?

a. It’s a book. B. It’s a computer. C. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. B. Yes, it is. C. It is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. School Queen

II. Thêm vào một trong những chữ chiếc để chế tác thành một từ trả chỉnh: (1 điểm)

a. Comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. Fr_end

III. Nối đầy đủ từ giờ Việt làm việc cột A cân xứng với rất nhiều từ giờ anh sinh hoạt cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) trái táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) đồ dùng chuốt viết chìd/ School bag
5) loại cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) viên tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Chuẩn bị xếp những từ thành câu trả chỉnh. (2 điểm)

1. Fine. /Thank / I / you / am.

=> …………………………………..

2. Do/ spell / name / how / your / you?

=> …………………………………….

3. Mai / am / I / .

=> …………………………………….

4. Are / How / you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án:

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu trả lời đúng nhất. (4 điểm)

Mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một chữ loại để sinh sản thành một từ hoàn chỉnh: (1điểm)

Mỗi câu đúng 0,25đ.

computer b. Library

pencil d. Friend

III. Nối đều từ giờ việt làm việc cột A phù hợp với đều từ tiếng anh làm việc cột B (2 điểm)